Wednesday, July 13, 2011

Returning

Salam,
haa, lama btol xupdate blog ye, memang malas btol aku ni.. haha, ok then, skang bukan masa nak settle down, pejam celik pejam celik dah masok semester 4 da aku ni, sem ni memang banyak sungguh la kerja yang nak kena settle kan, ada 2 projek laman web, 1 sistem yg perlu dibangunkan, 1 lagi mobile application. haih.. dah la sem ni ada final exam, memang kalo ikutkan hati rasa nak lari je balik kampung.. Tapi bila pikir2 balik, nak balik kampung, memang kena teruk la dgn parent aku yg dok keje tungkus lumus kat kampung tu sbb nak sara aku yang kat KL ni.. Jadi kesimpulannya, aku kena la berusaha lebih skit, tamatkan term ni tanpa gagal.. huh, penat membebel, nak kongsi satu video ni, especially kepada penggemar2 makhluk Allah yg cute and cuddly ni.. Medal Of Honor Cat :) cute sangat.. hahah..enjoy :3


0 peng-Komengs:

Post a Comment