Friday, November 11, 2011

Raya Korban dan Rendang Arnab

salam! lamanye tak menulis ye, usang sangat da blog nih.. hehe.. ada ke org baca entah x.. hahah... ermm.. raya korban tahun ni biasa2 je, xda apa yg best s
angat... cumanya terasa hati ni lebih senang melihat atok yang dah semakin
pulih dan bersemangat, dah boleh bangun jalan sendiri... tak spt ma
sa raya haritu, terpaksa di angkat.. alhamdulillah lah ye :)


Raya korban tahun ni tak pegi mana, just menziarah rumah sau
dara mara sahaja.. by the way, tahun ni, seperti biasa, makcik aku masak rendang daging arnab lg.... fuh, kalo nak makan, xleh nk kesian2, xelok, benda makanan... huhu, so, kalao n
ak rasa, hati kene keras, hahaha.... alah, makan je la, da

ging arnab tu mcm rasa daging ayam je, cuma rasa manis2 skit..

sedap... serius.. hehe..

and of course, my Mimi and PakTam yg di bela oleh makcik aku tu ra
sanya dah jd korban, xtau la betul ke x.. haha.. aku makan je.. :P

ada skit gamba nk kongsi :)

gamba anak2 buah dengan rendang arnab! slurpppp...








TEKA2 MANA SATU DAGING ARNAB??
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.JAWAPANNYA

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.

.



SODAPPPPPP!!! :p



0 peng-Komengs:

Post a Comment