Thursday, May 14, 2009

Very Short Intro For My First Time Here

Assalamualaikum, and salam sejahtera to all of you.
Untuk Post yang pertama ni tak ada yang best sangat la sebab aku tgh sibuk study utk menghadapi 2 kertas final terakhir esok.. jadi mengalu-alukan tunjuk ajar dari sume yang pernah mem-blogkan diri.. (yoroshiku onegaishimasu!)..
bagi sapa2 yang x tau; "Karektor aper yang mamat ni letak gamba muka dpn nih??"...
haa.... ni bukan ape.. saja2 je nk interframe favourite character ni.. ini karektor dalam siri Bleach, penulis dan pelukisnya ialah Tite Kubo yang terer.. Urahara Kisuke (gambar), mempunyai personaliti yang sangat positif disamping karektornya yang gila-gila... haha...
jadi, konklusinya disini, aku mmang minat watak ni, so what??
ceh over plak aku nih...
pape pown.. setiap orang ada minat yang tersendiri... dan minat aku lebih cenderung kepada lukisan manga dan anime.. (game sikit2)...
tapi disebabkan masa belajar yang padat, minat ni pun tersekat..
sebab tu la balik cuti ni memang aku nk belasah buku lukisan aku yang da nk dimakan anai-anai tu... otak da free kan??

6 peng-Komengs:

nasib baik uruhara ko punye.

Jadi'lah blogger yang berjaya

sume ade blog...
panas ati aku weh!

wau~
farid dah ade blog XD
akan aku sematkan link kau dkt blog aku.
teehee~ 8DDD

waaaa~
farid ade blog...
weee ;)
aku pown nak letak la link kau dkt blog aku :D

Post a Comment